![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiysnVIz4WeURMnh0ar9U2LbiRRykVsvnjB0CuHlot7K6cro1Kwnkc9BJwFXU1CtFWGecxsbQWDzcsdHgwm05imjpy7kfRZ1yd-YockkKh3jRMVMnM-FvLgWKSG9qsnnR_yA7ARgP6C6n0/s320/Fatarella,la.jpg)
divendres, 12 de març del 2010
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
La Terra Alta, una comarca extensa i poc poblada, fou antiga ruta de pas entre Catalunya i Castella, travessant Aragó pel sud. Se li dóna aquest nom per contraposar-la a les terres baixes del Baix Ebre i de la Ribera. La Terra Alta és un important centre de cuina tradicional catalana. Són reconeguts el "conill amb all i oli", els "cargols", les "faves a la catalana", la "perdiu al caçador", i en pastisseria les "magdalenes" i la "coc de mel".
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada