![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhA_CZx4mrS6Ps8lsTJOelVnlg1_M81OPIxVremORXJPxsxSkT8jZS4dWzK8wLKgxtXaq0F8GJxPqA9w6qoAj_juXa_OCoXUB9gHlrtyJW8dbJC0z027PTIdm9XTMTCv8tjAoR-i2HYmgs/s320/Corbera+d%27Ebre.jpg)
divendres, 12 de març del 2010
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
La Terra Alta, una comarca extensa i poc poblada, fou antiga ruta de pas entre Catalunya i Castella, travessant Aragó pel sud. Se li dóna aquest nom per contraposar-la a les terres baixes del Baix Ebre i de la Ribera. La Terra Alta és un important centre de cuina tradicional catalana. Són reconeguts el "conill amb all i oli", els "cargols", les "faves a la catalana", la "perdiu al caçador", i en pastisseria les "magdalenes" i la "coc de mel".
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada